Rabu, 10 Disember 2014

PANDORA DREAMER....


PANDORA DREAMER ZZZZzzzzzz....


Actually da lama pun teringin nak ada collection of dis pandora bracelet. Cute sgt²...
tapi bile tgk kat harga die y mahaiiii tu...ahahahhaha... so biar la menjadi angan² dulu...
mana la tau kot² de rezeki terpijak ke nnt kan.. ley la sambar satu...



Ni antara favourite colour aq... wawawawwa...bile nak dapat satu nih... charms die so so so cute..lovely..ape lagi...mmg adorable la sng ckp... jom..usaha lebih skit... ley sambar satu nnt...





kalau bracelet die aq da survey paling murah pun dlm RM2++ hehehehhe...tu bracelet aje tau...
charms die y kecik² tu RM1++ . So, baru masuk dlm aq punye wishlist dlu la,,,
Hopefully, 1 day i will get it 1 set....hiiihihiihihi






Isnin, 8 Disember 2014

MY WEDDING



01 NOV 2014

Alhamdulillah & thanks to my mak & abah, my siblings abang, is (my sis in law), my lil sista ( Sima), all fanily members and frenz yang invoved during my Akad Nikah at Kampung Pasir Puteh, Pasir Gudang.

Since i was very busy, until today baru la Cha dapat share pic2 yang dapat diambil dari kwn².. ye la..camne lak perantin nak pegang fon snap pic.. ahahhaa kang pak imam kata perantin selfie plaks kan...

ahhahah... ku dikelilingi bebudak y comel ni...

Baru nak start.. apsal tak berdebar nih..ahahhaha...
Die kata die relax je... ye je kan..
Mase kat akad nikah ni.. sore die perlahan giller..xdpt nak dgr sekampung..kihkihkih

                                       


My brotherhood...la sgttt...ahahahhaha...sham je xde mase ni
My beloved ABAH..mmuahhh

 






Haaa ni la my mom.. love her so much

My hsbd with my mom in law :)
                               


Ala syg mama majok...hhehehe...
                                 




  
















Jumaat, 7 November 2014

ONEXOX

PENJIMATAN ANDA KEUTAMAAN KAMI 



1. Internet RM18 sebulan 500mb data
2. Panggilan serendah 6 sen (family & friends)
3. Panggilan serendah 9 sen (lain2 talian)
4. Sms percuma 1800
5. Ganjaran topup percuma & tunai (sahabat one) - user get user
6. Pelan internet yg berpatutan dan liputan meluas
(tiada terma pay per use ).
7. Famili & rakan ke 10 nombor favourite ( Semua Talian!!! )
8. Pindahan kredit
9. Points uk redeem data, airtime dll
Topup dimana2 7-e, stesen minyak, e-pay, selfcare xox
10. Pasang xox voopee di telefon anda dan nikmati 10 sen seminit call ke semua talian. Luar negara 20 sen sahaja.
11. Tempoh sah kredit 28 bulan untuk tukar talian lama anda ke talian onexox.
12. Tempoh sah kredit pangggilan lebih lama dengan onexox.
13) Topup rm50 untuk 50 hari 
14) Byk Lagi Kelebihan Onexox
15) Boleh semak pengunaan bulanan melalui website http://selfcare.xox.com.my/(free)
16) Boleh topup online di http://selfcare.xox.com.my/
17) internet 29.90 untuk 1.5 GB data
18) Prepaid ni x makan kredit kalau buka data internet ( kalau lupa nak langgan internet )
19) Setiap pengguna prepaid ini di sediakan satu website http://onesys.onexox.my/ untuk melihat jumlah insentif daripada syarikat.
 
 
JOM TUKAR KE ONEXOX !!
 
SYORKAN pada rakan anda guna Prepaid ONEXOX, Setiap 15 haribulan anda akan dapat 5% kredit percuma daripada keseluruhan nilai topop (Tambah nilai) pelanggan (orang yang kita rekeman tu) . Tidak kira dimana saja dia topup, anda akan tetap dapat bonus..Hebat kan?



HUBUNGI 0149195389


 

Khamis, 6 November 2014

Ahad, 30 Jun 2013

JDT vs KELANTAN

Ni masih dlm bas...30/06 @ 0930hrs...baru je lepas RnR Pagoh....huhuhu...wlwpun JDT kalah tapi besh gak sbb dpt tgk game kat stu gaks...mmg da agak dr corak permainan Kelantan mmg besh...ape pon...credit utk Al-Hafiz mlm td...n to all JDT Playerz...we all ttp sokong JDT...adatla kan...lau menang terossss nnt org kata 'beli' plak...ahahahhaha...so ni la hakikat nye kan....

Thanks gak kat geng2 TNB PASIR GUDANG...TNB KEMPAS...sbb kasi 10 seat kat kitorg utk join korg g Bukit Jalil...ehhehehehe....Murat..jep..Adip..Hykall @ ikal mayang...n Awang and the geng....nnt ad rezeki korg nk g lagi x...ehehhehehehe.....

0943 kat yong peng ni..hujan...alhamdulillah...

K...out dlu...sambung layan fb & member2 kt wechat jap...ahahhaha...senang ckp..paler otak da sebu dok dlm bas ni dr smlm pagi kul 730hrs...smpai skang...ahahhahha...lau kat uma dpt gak aq basuh baju ke...basuh cdar ke...pukul telor wt kek...ahhahaha..haaaa ptg kang la aq haplod pic coklat cheese ...tu pon lau mata ni x rabak nak buat kek petang ni..hehehhehee...

★★★luaskan kuasamu johor★★★